Bancuri cu canibali

bancuri cu canibali - pagina 21

Barna

Doi canibali, tata si fiu duceau pe o barna, legat fedeles, un alb. Tatal spune fiului: - Albul contine fluor si combate caria.

Bancuri: Bancul numarul 81 din categoria bancuri despre canibali

Jungla africana

Un tip se rataceste prin jungla africana,la un moment dat este capturat de canibali. Seful tribului ii da o sansa de scapare: - Daca vrei sa traiesti trebuie sa treci o proba! - Ori ce numai nu ma omorati!spune tipul speriat. - Proba se numeste ruleta canibala. - De ruleta ruseasca am auzit, dar de ruleta canibala nu. - Tu trebuie sa sa stai intre 6 femei si una iti va face o felatie! - Ha, ha ! si care ii riscul in treaba asta? - Una dintre ele mananca carne de om!

Bancuri: Bancul numarul 82 din categoria bancuri despre canibali

Avionul in flacari

Un avion in flacari deasupra unei insule pline de canibali.Toti calatori sar cu parasutele pe insula. Pe plaja fiul sefului de trib care il instinteaza pe tatal sau: - Tata vine unul gras! - Unul gras,cu varza. - Tata,coboara unul slab! - Unul slab,la gratar. - Tata,o blonda sexy! - O blonda...In coliba! - Si mama? - Mama...cu orez!

Bancuri: Bancul numarul 83 din categoria bancuri despre canibali

Canibalii moderni

Merge o dat un american pe o insul cu canibali moderni. De o dat ajunge la un restaurant, intr, se uit pe meniu si se hotrste s comande niste sup de baluba, tocan de baluba, mai bea un suc de baluba, si se satur. Dup un timp il scap pisarea merge si-l intreab pe osptar ; - Unde pot sa ma duc sa-mi fac treburile? - Acolo, dupa tufis, scoti baluba si te pisi!

Bancuri: Bancul numarul 84 din categoria bancuri despre canibali

« 18 19 20

21

22 23 24 »
«

»