´╗┐

Bancuri deocheate

bancuri deocheate - pagina 14

Proaspat casatoriti

Tinara pereche de proaspat casatoriti sint pe cale sa ajunga la orgasm cind, chiar in acel moment, vasul de croaziera pe care se aflau explodeaza.
- Esti fantastic! striga cit o tine gura, femeia. Fantastic!

Bancuri: Bancul numarul 53 din categoria bancuri deocheate

Adam si Eva

Ii facuse Dumnezeu pe Adam si pe Eva. Si dupa ce ii termina vede ca Adam avea p**a dar nu avea gaura unde sa o bage. Se hotaraste el sa ii faca Evei o gaura si o cheama pe barza. Barza da cu ciocul si incepe sa curga sange. De atunci femeile au gaura si barza ciocul rosu.Cand vede Dumnezeu ca nu se mai oprea sangerarea cheama maimuta care sterge sangele cu fundul. De atunci maimuta are fundul rosu si femeia par la p***a. In final incearca Dumnezeu sa ii cupleze si vede ca p**a nu intra in gaura. Cheama stiuca si aceasta intra in gaura si o largeste. Si de aici dragii mei nu se mai stie ori p***a miroase a stiuca ori stiuca miroase a p***a.

Bancuri: Bancul numarul 54 din categoria bancuri deocheate

Femeia divortata

O femeie divortata statea singura la masa. Dupa ce maninca isi toarna deschide o cutie de bere si uitindu-e la celalalt capat al mesei isi vede "vibratorul "(asezat la loc de cinste in locul barbatului), si-ii zice cu placere:
- Hai noroc barbate si sa traiesti !

Bancuri: Bancul numarul 55 din categoria bancuri deocheate

Domn distins la medic

Un domn distins merge la medic. - Va rog sa ma ajutati, domnule doctor. Casatoria mea este in joc. Nu mai merge sexul asa cum mergea pe vremuri.
- Am sa va prescriu o tableta pe care va trebui sa o luati in fiecare seara in timpul cinei.
Dupa citeva zile pacientul merge din nou la un examen medical ca doctorul sa vada daca tableta prescrisa nu are efecte secundare.
- Ei, v-a folosit tableta?
- Domnule doctor, este cu adevarat uluitoare. Chiar si in timpul cinei am facut de doua ori sex cu nevasta mea.
- Si ea?
- I-a placut foarte tare. Dar oaspetii au fost foarte surprinsi.

Bancuri: Bancul numarul 56 din categoria bancuri deocheate

« 11 12 13

14

15 16 17 »
«

»