´╗┐

Bancuri deocheate

bancuri deocheate - pagina 73

Vine faxul

Intra unu' intr-un bar, se aseaza, comanda ceva... Apare barmanul cu comanda, il serveste si observa ca asta se apucase sa vorbeasca cu... degetul mic de la mana! Il intreaba barmanul daca se simte bine la care asta raspunde: "Imediat, vorbesc la telefon."(!) Dupa cateva clipe ridica degetul si incepe sa explice cum ca el are un celular din ultima generatie pe care il are implantat in mana si ca sa formeze numarul nu trebuie decat sa se gandeasca si se formeaza singur, iar difuzorul este implantat in cap undeva in spatele urechii.
Se scoala asta dupa cateva minute si-l intreaba pe barman unde e toaleta. Barmanul ii arata unde e, asta se duce... si nu mai apare. Asteapta barmanul 10 min., 20 min. ... si se hotaraste sa se duca dupa el sa vada ce s-a intamplat. Intra in toaleta si-l gaseste pe asta aplecat peste WC cu un sul de hartie bagat in cur! Il intreaba mirat pe asta ce are de gand cu hartia aia la care asta ii raspunde: "Astept un fax!"

Bancuri: Bancul numarul 289 din categoria bancuri deocheate

O portie de melci

Intra o blonda intr-un restaurant spaniol si comanda o portie de melci. Toate bune si frumoase numai ca nu stia cu ce sa-i manance.Incearca cu furculita ...hop sare melcu' in tavan...se supara blonda si ia un melc in mana si incepe sa-l suga ...si suge si suge ...se opreste si se uita in carapace...iar melcu epuizat zice.."CE M**E BUNA" !!!

Bancuri: Bancul numarul 290 din categoria bancuri deocheate

La toaleta

Intr-un bar pentru homosexuali in New York, Gary vrea sa mearga la toaleta. In toaleta erau trei cabine, toate cu usile inchise.
Bate la prima.
- Ocupat!
Bate la a doua.
- Ocupat!
Bate la a treia.
- Intra!

Bancuri: Bancul numarul 291 din categoria bancuri deocheate

Ajutooooooooor

O femeie intre doua varste telefoneaza la receptia hotelului:
- Ajutor! Un tanar doreste sa intre in camera mea!
- E groaznic, doamna! raspunde speriat portarul. Chem imediat politia.
- Mai degraba chemati pompierii, ca-i prea scurta scara!

Bancuri: Bancul numarul 292 din categoria bancuri deocheate

« 70 71 72

73

74 75 76 »
«

»