´╗┐

Bancuri deocheate

bancuri deocheate - pagina 83

Medicul veterinar

La o ferma este chemat un medic veterinar pentru a ajuta la imperecherea cailor. Unul insa nu vrea nici cum sa se apuce de treaba. Vazind acestea, medicul scoate din buzunar o pastila, o pune intr-o galeata plina cu apa si-i roaga pe ingrijirtori sa i-o dea calului respectiv. Bea calul apa si dupa nici cinci minute parca innebuneste, sare iepe si le-o trage la toate.
Vazind acestea directorul fermei il chema pe veterinar la el in birou si ii spune:
- As avea o mare rugaminte! Am vazut adineauri cum calul acela le-a pus-o tuturor iepelor din ferma fara sa clipeasca. As dori si eu o pastila din aceea. Stiti, de o vreme incoace viata mea sexuala merge din ce in ce mai prost, sotia este din ce in ce mai nemultumita si vrea sa divorteze. Va rog nespus de mult sa ma ajutati si va promit ca ma revansez cu virf si indesat. induiosat de spusele omului, medicul ii da si lui o pastila, nu inainte insa de a-l preveni asupra riscurilor care apar:
- Luati pastila numai atunci cind sotia dumneavoastra se afla prin preajma, daca nu, o sa va urcati pe prima femeie care va va iesi in cale.
Dupa citeva luni se intilnesc din nou cei doi si medicul intreaba:
- Ei, a fost buna pastila?
Putin ezitind, omul ii spune:
- Foarte buna, numai ca prietenilor li s-a parut putin ciudat ca sotia mea, soacra-mea si cele trei fiice ale mele au ramas insarcinate in acelasi timp.

Bancuri: Bancul numarul 329 din categoria bancuri deocheate

Viteza

- De ce barbatii alearga mai repede decat femeile ?
- Pentru ca frecarea pe bile e mai mica decat frecarea pe placi !

Bancuri: Bancul numarul 330 din categoria bancuri deocheate

Bancuri deocheate

La birou, secretarele si dactilografele sint satule de bancurile cu tenta erotica pe care sefii lor le fac cu ele ,si se hotarasc ca, in momentul in care se va mai intimpla asa ceva, sa iasa toate din birou.
A doua zi, apare directorul de la personal:
- Fetelor, ati auzit c-a sosit in port un vas intreg cu marinari infometati de sex?... Ei, stati, unde fugiti asa agitate? Vasul ramine o saptamina!

Bancuri: Bancul numarul 331 din categoria bancuri deocheate

Sotia unui vames

Sotia unui vames facea sex cu amantul cand aude cheia in usa.
- Ascunde-te repede in dulap ca a venit barbatul meu acasa , ii spuse aceasta amantului.Sotul intra in casa si miroase in stanga in dreapta si spune :
- Spune unde e ca-l simt , spune unde l-ai ascuns ,stiu ca e pe aici , si se apuca sa-l caute pe amant.
Se uita sub pat:
- Aicea nu este!
Se uita in baie:
- Aicea nu este!
Se uita in dulap , din care iese o mana cu o bancnota de 100$:
- Aicea nu este!

Bancuri: Bancul numarul 332 din categoria bancuri deocheate

« 80 81 82

83

84 85 86 »
«

»