´╗┐

Bancuri deocheate

bancuri deocheate - pagina 93

Trebuie sa ma cuceresti

Ea: - Cum iti imaginezi asa ceva? Ma cunosti de mai putin de cinci minute, si imi faci deja avansuri? Trebuie sa ma cuceresti!
El: - Da? Atunci sa ti-o traga Napoleon!

Bancuri: Bancul numarul 369 din categoria bancuri deocheate

Muschii la femei

I: Stiti care-i cel mai folosit muschi la femei?
R: Penisul.

Bancuri: Bancul numarul 370 din categoria bancuri deocheate

Bula si Strula saraci

Bula si cu Strula erau foarte saraci ca sa-si permita o masa la restaurant, asa ca bula face rost de un uger de vaca pe care-l introduce in pantalon si scote pe la slit o tita afara. Se duc sa serveasca masa la cel mai scump restaurant din oras, dupa care Strula se pune in genunchi si suge tita lui Bula. Ii observa seful de sala si trimite oamenii de securitate ai restaurantului, si mi ti ia la o bataie de-i indoaie. Se vad iei scapati, iar bula propune sa mearga in fiecare zi la alt restaurant sa manance fara sa plateasca doar cu ceva palmi si picioare-n fund luate scap destul de ieftin. Dupa vreo 10 zile Strula-i zice lui Bula sa-i dea si lui tita de vaca si sa mai dea si el m**e dupa masa ca el sa cam saturat. La care Bula-i zice : care ma taticu,care tita sa-ti dau? ca pe aia de vaca am pierdut-o la prima bataie !

Bancuri: Bancul numarul 371 din categoria bancuri deocheate

Billy Boy

In vestu` pustiu al americii intr-un bar ... se aude o voce ... baaa vine Billy-Boy ... toti fug pe unde apuca se baga pe sub mese... vine unu in viteza in bar se duce direct la barman si ii zice : ba suge-mi repede p**a ... dar repede de tot ma ... cat poti de repede ... barmanu` executa ... asta pleca ... a doua zi se intampla la fel ... a treia zi la fel ... a patra zi la fel si dupa ce termina de facut treaba barmanu il intreaba pe suspect : da de ce vrei domne asa de repede ? la care omu : pai nu auzi ca vine Billy-Boy !!!

Bancuri: Bancul numarul 372 din categoria bancuri deocheate

« 90 91 92

93

94 95 96 »
«

»