´╗┐

Bancuri diverse

bancuri diverse - pagina 216

Oasele de peste

Un ardelean si un oltean in tren. La un moment dat li se face foame, ardeleanul scoate slana si chita, brisca si incepe sa manance. Olteanul scoate niste peste, mananca putin peste si pune grijuliu oasele pe nu ziar. Ardeleanul il vede si-l intreaba: - Ma oltene da ce faci cu oasele cele?
- Oohoo! oasele astea sunt foarte bune, deosebit de sanatoase, contin fosfor si asta ne face pe noi oltenii asa destepti!
Sta ardeleanul, se gandeste, si in final ii propune olteanului sa faca schimb de mancare. Acum olteanul se infrupta din chita si slana, iar ardeleanul cu o figura scarbita incearca sa rontaie oasele de peste.
- Ma oltene, bag sama ca m-ai pacalit cu oasele astea de peste.
- Pai vezi, nici n-ai gustat bine si te-ai desteptat!

Bancuri: Bancul numarul 861 din categoria bancuri diverse

Aventura

Un om insurat avea o aventura cu secretara. Intr-o zi au mers dupa-amiaza la ea acasa si au facut dragoste. Extenuati au adormit si s-au trezit abia pe la 8 seara. Igrijorat, barbatul a inceput sa se imbrace repede si a rugat-o pe iubita lui sa ii ia pantofii, sa ii duca afara si sa ii tavaleasca prin iarba si noroi. Apoi s-a incaltat si s-a dus acasa.
- Pe unde ai umblat? l-a intreabat sotia.
- Nu te pot minti, draga am o aventura cu secretara. Am facut sex cu ea toata dupa-amiaza. Sotia il masura cu privirea si observandu-i pantofii mudari, tipa:
- Minti nenorocitule! Ai fost sa joci golf!

Bancuri: Bancul numarul 862 din categoria bancuri diverse

Cuplul

Un cuplu de varsta mijlocie avea doua fetite superbe, dar sotul isi dorea un fiu. Au decis sa mai incerce o data, poate vor face un baiat. Sotia a ramas insarcinata, si a nascut un baiat. Fericit, sotul s-a dus sa il vada, dar a fost oripilat observand ca era cel mai urat copil pe care il vazuse vreodata. I-a spus sotiei:
- Nu se poate ca eu sa fiu tatal acestui copil! Eu sunt tatal a doua fetite superbe! Nu cumva m-ai inselat?
Sotia a raspuns surazand:
- Nu si de data asta!

Bancuri: Bancul numarul 863 din categoria bancuri diverse

Medicul legist

Un medic legist lucra tarziu in noapte. Examina cadavrul d-nului Schwartz, inainte de a fi incinerat, si a facut o descoperire uluitoare. D-nul Schwartz avea cea mai mare scula pe care o vazuse vreodata."Imi pare rau, comenta legistul, dar nu te pot incinera cu tot cu asa o scula impresionanta....Trebuie sa o pastrez pentru posteritate". Si, harst! i-o taie, o puse intr-o cutie si o lua acasa.
- Sa iti arat ceva de necrezut! ? ii spuse el sotiei deschizand cutia.
- Dumnezeule! exclama aceasta ? A murit Schwartz !

Bancuri: Bancul numarul 864 din categoria bancuri diverse

« 213 214 215

216

217 218 219 »
«

»